Social

FOTO. Ar fi pretins și primit 2000 de euro de la denunțător pentru a-l ajuta să scape de un dosar. Un bărbat din Drochia – reținut de CNA

Un bărbat din Drochia a fost reținut în flagrant de ofițerii Direcției generale teritoriale (DGT) Nord a CNA și procurorii oficiului Nord al Procuraturii Anticorupție (PA), fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit 2000 de euro de la denunțător pentru a-l ajuta să scape de un dosar, pornit de Poliție, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, scrie Jurnal.md.

Potrivit denunțului, bănuitul ar fi susținut că poate influența responsabili din cadrul Inspectoratului de poliție Drochia să claseze dosarul, deschis pe numele denunțătorului și că îi poate determina pe oamenii legii să-i elibereze automobilul, plasat la parcarea specializată. Pentru serviciile sale, el ar fi pretins 2000 de euro.

Reținerea a avut loc în momentul primirii banilor, transmiși sub controlul ofițerilor DGT „Nord” a CNA. Bănuitul a fost escortat la sediul DGT Nord a CNA și a fost plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență.

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție (PA) conduce urmărirea penală.

Vă amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

s

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *