Lumea

FOTO: Arca lui Noe în stil modern – milionarii se pregătesc de apocalipsă

Bărbatul cere sume exorbitante pentru un astfel de adăpost, aşa că cei interesaţi de ofertă, deocamdată, sunt milionarii.
Larry Hall, în vârstă de 55 de ani, a cumpărat un siloz care fusese folosit pentru lansarea de focoase nucleare şi a decis să construiască apartamente de lux. Blocul îşi merită toţi banii, întrucât este construit să reziste unei bombe atomice,scrie Daily Mail.


Sursa foto: Daily Mail

Blocul subteran va fi proiectat să reziste multor scenarii devastatoare, cum ar fi pandemii, atacuri teroriste, radiaţii ucigaşe sau foamete.
Cei interesaţi pot cumpăra un etaj din cele şapte cu scop rezidenţial, pe care vor plăti două milioane de dolari, sau jumătate de etaj în schimbul unui milion.


Sursa foto: Daily Mail

Hall s-a gândit şi la asigurarea cu hrană a persoanelor care se vor adăposti în bloc. Acesta îşi propune să construiască şi o fermă pentru a produce peşte şi legume care să hrănească 70 de persoane pe termen nelimitat. În bloc vor fi făcute stocuri de alimente care să fie suficiente pentru o perioadă de cinci ani. Pe unele etaje ale blocului vor funcţiona o piscină, un cinematograf sau bibliotecă. Tot acolo va exista o şcoală şi un spital. În bloc nu va putea intra nimeni, pentru că sistemul de siguranţă va fi unul de nivel maxim.

Larry Hall ţine în secret locaţia exactă a complexului subteran.

Timpul.md (I.P.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *