CSI / RusiaRăzboiUcraina

FOTO. Atac masiv cu rachete asupra mai multor orașe din Ucraina. Patru persoane au fost ucise și alte 17 rănite

În jurul orei 4 dimineața, aeronavele rusești au lansat un atac cu rachete asupra mai multor orașe din Ucraina. În total au fost trase 23 de rachete de croazieră, dintre care apărătorii ucraineni au reușit să doboare 21.

Orașul Uman a fost cel mai afectat. Patru persoane au fost ucise și alte 17 au fost rănite, după ce o rachetă a lovit un bloc de locuit, scrie Radiomoldova.md.

O tânără și un copil de 3 ani au fost uciși în timpul bombardamentului nocturn și în orașul Dnipro. Deocamdată nu există mai multe informații despre consecințele atacului din Dinpro.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că „această teroare rusească ar trebui să primească un răspuns corect din partea Ucrainei și a lumii”.

„Fiecare astfel de atac, fiecare rău împotriva țării și poporului nostru doar aduce statul terorist mai aproape de eșec și pedeapsă, nu invers, așa cum gândesc ei. Nu vom uita nicio crimă, nu vom lăsa niciun ocupant să scape de responsabilitate”, a scris liderul de la Kiev, pe pagina sa de Facebook.

Autoritățile Kievului au raportat atacuri și asupra Kievului. Aseară, forțele de apărare aeriană au doborât 11 rachete de croazieră și 2 drone. Nu există victime și nici daune semnificative, potrivit șefului administrației militare a orașului Kiev, Serghei Popko.

Conform informațiilor preliminare, invadatorii au lansat rachete din aeronave strategice.

Telegram/Volodimir Zelenski
Sursa: Telegram/Volodimir Zelenski
Telegram/Volodimir Zelenski
Sursa: Telegram/Volodimir Zelenski
Telegram/Volodimir Zelenski
Sursa: Telegram/Volodimir Zelenski
Telegram/Volodimir Zelenski
Sursa: Telegram/Volodimir Zelenski

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *