Social

FOTO. Caz REVOLTĂTOR! Un bărbat cu probleme locomotorii, impus de șoferul Bălți-Verejeni să meargă în genunchi până la casă ca să-și procure biletul

Un bărbat cu probleme locomotorii, ar fi fost impus de șoferul unei rute interurbane să meargă în genunchi până la casă ca să-și procure biletul. Istoria revoltătoare a fost descrisă pe o rețea de socializare de o internaută.

Astfel, potrivit martorilor, la data de 24 ianuarie an curent, totul s-ar fi petrecut în autogara municipiului Bălți. Un bărbat, vizibil cu probleme locomotorii, discuta ceva pe un ton aprins cu șoferul rutei interurbane Bălți-Verejeni, transmite Paranteze.md.

Inițial, povestește o doamnă într-o postare pe facebook, a crezut că bărbatul nu are bani, dar apropiindu-se de cei doi, a înțeles că situația era și mai revoltătoare: Bărbatul aflat în genunchi lângă microbusul de rută, cu banii în mână și lacrimi în ochi, i-a povestit doamnei că vrea să ajungă până la Drochia iar șoferul îl obligă să meargă la casa autogării să-și cumpere un bilet. 

Spre deosebire de șofer, femeia care a intervenit, a mers și i-a cumpărat ea bărbatului un bilet, rămânând cu gustul amar de dezamăgire față de șoferul care tocmai a impus o persoană cu handicap, care se deplasează în genunchi, să meargă la casă să-și cumpere bilet

„Doamne, cum se poate, m-am gândit atunci, cum mai vrei bine pe lume? (…)Vreau să-l întreb pe șofer, aveți în piept măcar o bucățică de inimă, un pic de suflet, de milă?! Cum ați putut să-l trimiteți la casă, când stă în genunchi în fața dumnevoastră?!” a scris femeia pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *