Social

FOTO. Contrabandă cu țigări cu barca peste Prut: Peste 14 mii pachete cu țigarete, depistate de polițiștii de frontieră

În cadrul acţiunilor de cooperare şi schimbului reciproc de informaţii între instituţiile de frontieră moldo-române, pe direcţia Gotești (MD) – Cârja (RO) a fost contracarat un caz de contrabandă cu țigări.

Astfel, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Gotești au fost depistate 3.370 de pachete cu țigări și o barcă gonflabilă. Din informațiile colegilor din România, pe aceeași direcție, în apele râului Prut au fost descoperite 10.761 pachete de țigări, transmite Echipa.md.

Cazul a fost înregistrat miercuri, 14 iunie 2023, la frontiera de sud.

Ambarcațiunea de cauciuc și țigările au fost ridicate și depozitate la sediul Sectorului, până la finisarea cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Totodată, fiind avansate cercetările pe caz, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD au identificat persoane, pe care există bănuială rezonabilă de implicare în contrabanda cu țigări.

În continuare, cercetările au loc în comun cu autoritățile de frontieră din România, în vederea stabilirii întregii arii infracționale și depistării tuturor persoanelor implicate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *