Social

FOTO. Contrabandist cu imaginație: Unde a ascuns un șofer 2000 de țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit la controlul de frontieră, ascunse în bordul unui autocamion, peste 2.000 tigarete de contrabandă.

În ziua de 13 mai a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, un cetățean român care conducea un autocamion înmatriculat în România, scrie Echipa.md.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autocamionului, cantitatea totală de 2.140 ţigarete (107 pachete), de proveniență Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii întregii cantități de țigări, sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 7.000 lei, precum și reținerea mijlocului de transport până la plata amenzii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *