Social

FOTO. Deficiențele tehnice au fost înlăturate, în toate punctele de trecere a frontierei, informează Poliția de Frontieră

UPDATE: Poliția de Frontieră informează că deficiențele tehnice au fost înlăturate, în toate punctele de trecere a frontierei se activează în regim normal. PTF Leușeni, fluxul de călători și mijloace de transport a fost fluidizat. PTF Sculeni înregistrează trafic intensiv pe direcția intrare în Republica Moldova. În fapt, se lucrează la capacitate pentru minimizarea timpului de așteptare, transmite Deschide.md.

Vă amintim că miercuri, Poliția de Frontieră informa că, din cauza unor defecțiuni tehnice, procesarea datelor la trecerea frontierei de stat se desfășoară cu dificultate, ceea ce a dus la creșterea timpului de așteptare.

Mai mult decât atât, în prezent, la PTF Leușeni și PTF Sculeni se înregistrează un flux majorat de aproximativ 70 de mașini pe ambele sensuri de deplasare. În schimb, în celelalte puncte de trecere a frontierei se observă un flux moderat de călători și autovehicule.

Călătorii sunt rugați să prezinte înțelegere și răbdare în situația creată, iar autoritățile de frontieră își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *