Actualitate

FOTO / Duminică ieșim la protestul lui Năstase sau la concertul lui Dodon?

În timp ce votanții lui Năstase sunt invitați la protest chiar de astăzi, intenția de a protesta a fost anunțată și pentru ziua de duminică. „Duminică trebuie să ieșim masiv la un protest popular, în PMAN, și să decidem ce facem cu acest „PlahoDon” antinațional”, a declarat Nicolae Josan.

Șeful statului, între timp, anunță un nou concert în PMAN, la puțin peste o lună distanță de festivitatea de 9 mai.

„La concert vor evolua renumiții artiști și trupe din Rusia, România, Ucraina, precum și interpreți autohtoni. Această inițiativă lansată de mine anul trecut, va continua anual pe durata mandatului meu de Președinte al țării. Invit toți tinerii să participe la acest festival care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă”, a anunțat Igor Dodon.

Potrivit președintelui, concertul va fi susțint de „SunStroke Project”, „A Studio”, „Градусы” (n.r – Gradusî), Elena Temnikova, „Randi”, „Mot”, DJ. MEG.

„Consider că astfel de inițiative, cu susținerea președintelui R. Moldova, sunt necesare tineretului din Republica Moldova”, a mai spus Igor Dodon.

Cheltuielile vor fi acoperite de campania „Iubesc Moldova”, inițiată în 2011 de către Igor Dodon. Onorariile pentru artiștii ruși vor fi plătite parțial de câțiva oameni de afaceri din Federația Rusă.

Cu cinci zile înainte de concert, scena deja se instalează.

În pofida faptului că șeful statului consideră concertul o inițiativă frumoasă și susține că va deveni o tradiție, reacțiile negative ale internauților nu au întârziat să apară.

FOTO: captură foto a comentariilor sub postarea lui Igor Dodon/Facebook. 

Sursa: agora.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *