Actualitate

FOTO: “E mișto RĂU”. Ce mașina de lux și-ar fi comandat Nicolae Vicol

În acea discuție, în care se spune că este Nicolae Vicol, el se laudă că și-a comandat un "autobiography" nou. Se presupune că ar fi vorba despre un Range Rover Autobiography Black, o ediție limitată a modelului britanic. Prețul acestui automobil începe de la 80 de mii de euro. (Audio atașat)

 

Într-o altă discuție, Nicolae Vicol îi spune nașului că n-ar fi acceptat funcția de director al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat dacă ar fi știut ce înseamnă asta. "Dacă știam ce funcție al dracului e, nu acceptam o mie de ani”, spune Vicol. „Și eu dacă știam nu mă-nsuram”, a spus în replică nașul său.

În continuare, Nicolae Vicol îl intreabă pe nașul său ce părere are despre noua sa mașină pe care și-a cumpărat-o. „Ia zi, e bună alegerea care am făcut-o cu mașina. În spate știi ce scaune mi-am luat – cu bordul prelungit din spate până în fața… Cu frigider și monitoare în spate… e tare. E negru tot, piele, tavan cu geam, e mișto rău. Am să te zăpăcesc când o vezi, pe cuvântul meu. E mai mare ca a ta. E beton. Tot ce vrei mi-am pus pe ea”, se laudă acesta.

Conform site-ului publika.md, automobilul din imagine ar valora în jur de 150 de mii de euro

Sursa: protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *