Eveniment

(FOTO) EFES Moldova susţine tinerele talente!

Evenimentul a fost organizat de Black & White Dance Center şi susţinut de EFES Moldova, pe 13 decembrie curent, în incinta teatrului Eugene Ionesco din capitală.

Pentru că orice talent merita să fie promovat la justa lui valoare, pe 13 decembrie, EFES Moldova a fost alături de echipa Black & White, oferindu-le suportul necesar pentru organizarea unui spectacol de excepţie, cu lumini, dansuri, interpreţi şi idei inedite, regizate la cel mai înalt nivel.

 Toţi participanţii s-au simţit întocmai ca nişte staruri de la Hollywood, fiind premiaţi cu diplome de merit şi câte un trofeu Oscar pentru cele mai reuşite coregrafii puse în scenă de dansatorii echipei Black & White, pe colanele sonore din filmele premiate la Oscar 2013.

Black & White este o echipă de tineri talentaţi care se cunosc de mai mult timp, dar activează în noua formulă din luna mai 2013. Împreună au trecut prin momente bune şi rele, perioade albe şi negre, fapt care i-a determinat să fie mai puternici, mai buni, să devină Black & White Dance Center, un tânăr ansamblu de dansatori care-şi doreşte să devină cel mai cunoscut din Moldova.

 "Noi depunem tot efortul posibil ca publicul să ne aprecieze talentul, dar recunoaştem că fără ajutorul partenerilor nu am fi reuşit să aducem acest rezultat în scenă. Mari mulţumiri companiei EFES Moldova pentru susţinerea acordată, dar şi pentru faptul că împreună am făcut o echipă minunată care a reuşit să bucure publicul. Şi asta s-a văzut vineri seara, când reacţia spectatorilor a întrecut aşteptările noastre", a specificat Iulian Ţurcanu, fondatorul trupei Black & White.

EFES Moldova susţine nu doar talentele din Chişinău, dar şi tinerii din toată ţara. Pe tot parcursul anului 2013, prin festivalul "Zile Bune", cea mai îndrăgită bere autohtonă a oferit şanse reale tinerilor talentaţi din majoritatea raioanelor ţării să concerteze pe o scenă adevărată, alături de mari artişti ai neamului nostru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *