Social

FOTO. Fălești: Doi mistreți, uciși de bracnonieri. „Au căzut victime ale cruzimii omului”

Doi mistreți au fost găsiți uciși în satul Drujineni din raionul Fălești. Suspecte sunt două persoane. Acestea au fost identificate, iar „cazul dat în atenția organului de urmărire penală”, a precizat Inspectoratul pentru Protecția Mediului pe joi, 7 septembrie. 

„În noaptea de 6 spre 7 septembrie 2023, inspectorii de mediu din Fălești au efectuat o operațiune de verificare în zona de frontieră a localității Drujneni, raionul Fălești, unde au descoperit doi mistreți, căzuți victime ale cruzimii omului”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

De asemenea, instituția a precizat că inspectorii de mediu „au identificat și au prins două persoane care au comis această infracțiune barbară împotriva naturii”.

„Cazul dat este în atenția organului de urmărire penală, care examinează situația în conformitate cu articolul 233 din Codul Penal al Republicii Moldova. Inspectoratul pentru Protecția Mediului subliniază necesitatea unor măsuri ferme împotriva braconajului. Inspectorii de mediu nu vor tolera cruzimea și vor lupta pentru a proteja sălbăticia noastră și moștenirea ecologică”, se arată în declarația Inspectoratului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *