Moldova

(FOTO) Filat în ședință cu Negruță, Recean și Leancă

Cei trei miniştri au făcut scurte prezentări a situaţiei în domeniile pe care le gestionează, referindu-se şi la evenimentele ce urmează să aibă loc în perioada imediat următoare.

Iurie Leancă s-a referit îndeosebi la un şir de evenimente importante ce vizează negocierile pe marginea Acordului de Asociere şi implementarea Planului de Acţiuni privind liberalizarea vizelor, ce urmează să aibă loc în perioada imediat următoare.

Dorin Recean a vorbit despre reforma poliţiei, referindu-se în context şi la evenimentele importante din acest domeniu care vor avea loc în următoarele săptămîni.

Veaceslav Negruță a făcut o trecere în revistă a situaţiei din domeniul finanţelor publice, precizînd că situaţia se prezintă relativ bine din acest punct de vedere.

Prim-ministrul Vlad FILAT a menţionat că, începînd cu ziua de luni şi pînă la mijlocul lunii martie, în Republica Moldova va lucra o misiune a Uniunii Europene, care va evalua implementarea Planului de Acţiuni privind liberalizarea regimului de vize. Premierul a solicitat mobilizarea maximă a instituţiilor statului vizate de activitatea acestei misiuni, menţionînd că liberalizarea regimului de vize este un obiectiv important, de pe urma realizării cărora vor beneficia direct cetăţenii Republicii Moldova.

În alt context, Premierul Vlad Filat i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne să asigure în continuare ordinea publică la un nivel înalt şi buna administrare a situaţiei în domeniul de care este responsabil.

Totodată, Premierul i-a solicitat ministrului Finanţelor să asigure în continuare buna gestionare şi stabilitatea în domeniul finanţelor publice.

sursa: gov.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *