CSI / Rusia

FOTO. Gazmanov a venit la concertul lui Putin cu jachetă de la PRADA de aproximativ 5 000 de dolari: Interpretul a ascuns sigla de ruși

Concertul grandios de propagandă de pe stadionul „Lujniki” din Moscova a avut loc miercuri, 22 februarie, numit generic „Glorie apărătorilor patriei”.

Unul dintre participanții la „mitingul” antioccidental a fost și interpretul Oleg Gazmanov. Acesta nu doar i-a „distrat” pe fanii dictatorului rus Putin, ci a făcut și exerciții fizice chiar pe scenă.

Acesta a apărut în fața publicului într-o jachetă de puf de la „PRADA”, dar a vrut să ascundă sigla de ruși, care sunt încurajați de autorități să renunțe la tot ce este occidental.

Gazmanov a sărbătorit „triumful” armatei rusești într-o jachetă neagră de puf a mărcii italiene „PRADA”, care costă aproximativ 5 000 de dolari, scrie Ziarul Național.

Scopul concertului de ieri de pe „Lujniki”, la care ar fi participat peste 130 de mii de ruși, a fost de a arăta sprijinul societății pentru războiul pornit de fascistul Putin împotriva Ucrainei. Potrivit presei independente ruse, ruşii ar fi fost plătiți cu 500 de ruble să vină pe stadion și să asculte discursul lui Putin.

Imediat ce președintele rus a vorbit cinci minute, oamenii au început să plece, deși concertul era în toi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *