Social

FOTO. Ghinion pe capul a doi șoferi din Chișinău și Cahul. Mașinile – mistuite de flăcări

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stins flăcările, care au cuprins două automobile, scrie Echipa.md.

Primul caz a avut loc în municipiul Cahul, pe strada Dragoş Vodă, nr. 73. Aici, salvatorii au intervenit la ora 02:23 pentru a stinge automobilul de model Toyota Auris, care se afla într-un garaj amenajat cu bucătărie.

În urma arderii focul a distrus autovehiculul în totalitate, mai multe bunuri materiale păstrate în interior și 60% din acoperișul garajului. Datorită intervenției angajaților Inspectoratului, a fost salvată bucătăria.

Din fericire, victime nu au fost raportate.

A doua intervenție a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie, în municipiul Chișinău pe strada Ciuflea, nr. 1. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 07:22. La fața locului s-a deplasat o echipă de salvatori. Ajungând, angajații IGSU au stabilit că un automobil de model Daewoo Lanos a fost afectat de foc. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 07:24. Incendiul a fost lichidat la ora 07:40.

Potrivit IGSU, flăcările au distrus salonul automobilului Daewoo, fiind afectată și aripa din spate a unui alt automobil de model Honda Civic, parcat în preajmă. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele cazurilor urmează a fi stabilite de specialiști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *