Actualitate

FOTO/ Încă o alertă falsă cu bombă. În liceul „Gaidarji” din Comrat nu a fost găsit niciun explozibil

De dimineață, polițiștii au primit un mesaj despre un „explozibil” care ar fi fost amplasat în clădirea liceului „Gaidarji” din Comrat. În jurul orei 7:50, la fața locului au ajuns pompierii, poliția și carabinierii. Clădirea și zona pietonală au fost izolate, notează Gagauzinfo.md. Astfel, în urma examinărilor, nu a fost găsit vreun explozibil.

Ulterior, chinologii au examinat clădirea, dar nu au găsit niciun explozibil. Această informație a fost confirmată portalului de știri Gagauzinfo.MD de către administrația instituției de învățământ, potrivit TV8.

Specialiștii de la Chișinău erau așteptați să verifice clădirea și teritoriului liceului iar angajații liceului care se aflau în clădire au fost evacuați. 

Vă amintim că ieri, 6 iulie, conform presei regionale, la Comitetul Executiv al Găgăuziei a parvenit un mesaj despre minarea diferitor obiecte explozibile.

Oamenii din interiorul clădirii au fost evacuați. Imediat, la fața locului s-au deplasat serviciile speciale, pentru a verifica clădirea pentru și a identifica dacă există obiecte periculoase.

De asemenea, menționăm că după numeroase cercetări, specialiștii Bombteh nu au găsit nici un obiect explozibil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *