Social

FOTO. Incendiu devastator, la Orhei: O locuință și garajul acesteia, mistuite de flăcări. Proprietarul a ajuns la spital cu diverse arsuri

În dimineața zilei de luni, 21 noiembrie, pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o locuință cu două nivele din localitatea Morovaia, raionul Orhei, transmite Echipa.md.

Apelul la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost recepționat la ora 00:45. Potrivit primelor informații, focul a cuprins acoperișul casei, dar și bunurile materiale din interiorul locuinței. Imediat, la fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au evacuat din interiorul casei proprietarul cu diverse arsuri.

Ulterior, acesta a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la spitalul raional.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 03:19. După mai multe ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat focul la ora 06:03. În urma incendiului a fost afectat acoperișul locuinței, dar și mai multe bunuri materiale dintr-o odaie cu suprafața de 15 m2.

Totodată incendiul s-a răspândit asupra garajului din apropiere, iar focul a distrus complet un automobil și parțial un tractor din interiorul garajului. În timpul lichidării incendiului, salvatorii au reușit să preîntâmpine o posibilă deflagrație, evacuând din interiorul locuinței 2 butelii cu gaz.

Cauza și circumstanțele producerii inceniului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimile 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 21 situații de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *