Social

FOTO. Incendiul de pe strada Uzinelor a fost stins: Pagubele provocate

Incendiul de pe strada Uzinelor, din sectorul Ciocana al Capitalei, a fost stins. Pompierii au reușit lichidarea incendiului produs pe teritoriul uzinei de sortare a deșeurilor menajere, care a izbucnit duminică dimineața, 9 octombrie.

Pe parcursul întregii nopți s-au efectuat lucrări de acoperire a suprafeței afectate cu un start de sol, dar și stingerea flăcărilor cu apă și spumogen. În acțiunile de lichidare a situației excepționale au fost implicați 57 de angajați ai IGSU cu 8 autospeciale de intervenție, dar și 24 de angajați din cadrul autorităților publice locale cu tehnica auxiliară în număr de 4 autocisterne, 13 autobasculante, 3 excavatoare și 2 buldozere, transmite TV8.

Datorită conlucrării eficiente a tuturor forțelor implicate, incendiului a fost lichidat în dimineața zilei de 10 octombrie la ora 03:46. 

Conform datelor IGSU, incendiul a distrus deșeurile pe o suprafață de 2.250 de metri pătrați, fiind afectate trei remorci, cu deteriorarea parțială a carcaselor și copertinelor. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *