Ultima oră

FOTO: Interlop împușcat la Ialoveni

Update: Din motive tehnice, MAI a dat iniţial publicităţii o altă poză decât cea a persoanei suspectate de comiterea omorului din această dimineaţă. Poliţia precizează că suspectul, Valeriu Canuda Constantin, este născut pe 29 iulie 1971, are înălţimea de 176 cm, ochi verzi. Acesta a fugit cu un automobil de model BMW E39 şi are asupra sa arma de foc.

Focuri de armă în barul unei staţii PECO din Ialoveni. Un bărbat a fost omorât, iar altul a fost rănit de către un individ anterior judecat. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, incidentul a avut loc în această dimineaţă, 30 mai, în jurul orei 4.00, transmite Info-Prim Neo.

Suspectul are 40 de ani şi este originar din satul Sociteni, raionul Ialoveni, anterior condamnat pentru tâlhărie. Suspectul a tras câteva focuri de armă după o ceartă. În consecinţă, a fost rănit mortal un bărbat de 54 de ani, iar un tânăr de 24 de ani a fost dus la spital cu rană în abdomen. Suspectul a fugit de la faţa locului.

Ministerul Afacerilor Interne face apel către cetăţenii care deţin orice informaţie despre locul unde s-ar putea afla agresorul să sune la serviciul de urgenţă al poliţiei – 902.

Sursa: Info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *