Actualitate

FOTO/ Kirkorov, în locul lui Morgenshtern! Valico anunță că „concertul pentru tineri” va avea loc în PMAN, doar că pe scenă nu va mai urca rapper-ul rus

„Concertul pentru tineri” organizat de activistul civic, Veaceslav Valico, care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, avându-l ca persoană de încredere pe fugarul Veaceslav Platon, va avea loc duminică, 19 iunie, așa cum a fost anunțat anterior, potrivit Zdg.md.

Duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, nu va mai cânta rapper-ul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern așa cum a anunțat anterior Veaceslav Valico. Locul îi va lua artistul rus Filip Kirkorov, cel care acum patru ani, la invitația fostului președintelui de țară și socialistul Igor Dodon, a cântat gratuit la Sadova și a cules căpșuni împreună cu familia acestuia.

„Suntem foarte bucuroși că am păstrat intriga până la capăt și acele discuții cu privire la faptul cine va evolua duminică – iată cine va evolua. Va evolua Ivan, Filip Kirikorov și Dava. Vă invităm pe toți duminică în PMAN pentru a vă încărca cu energie pozitivă. Concertul este organizat cu ocazia Zilei Studentului”, a declarat Valico.

„Concertul se începe ziua și va ține până seara târziu. Aici, în Moldova, practic e casa mea. Eu știu toate locurile aici, toate subsolurile. Vom merge neapărat într-un restaurant cu specific moldovenesc. Aici sunt oameni foarte frumoși. Aici sunt oameni care, sunt sigur, că ne va întâmpina cu bucurie”, a declarat Kirkorov.

Ulterior, Valico i-a cedat pentru câteva ore spațiul rezervat din PMAN, membrilor Partidului Șor, care au anunțat că vor organiza dumunică un protest anti-guvernamental în scuarul Pieții.

Vineri seara, scena pe care urma să cânte artistul rus Morgenshtern, care fusese deja instalată de joi în scuarul pieții, a fost demontată.

Amintim că pe 15 iunie, Primăria Capitalei a emis o dispoziție care arăta că atât Veaceslav Valico, cât și reprezentanții Partidului Șor au rezervat pentru duminică, 19 iunie, spațiul din centrul Chișinăului pentru desfășurarea unor acțiuni: Valico – pentru concertul lui Morgenshtern, iar Partidul Șor – pentru o manifestare împotriva guvernării.

Miercuri, 15 iunie, Valico spunea că el ar fi doar reprezentantul oficial al concertului de duminică de la Chișinău, la care vor evolua rapper-ului rus Alisher Tagirovich Morgenshtern și artistul rus Slava Marlow, iar organizatorii și sponsorii ar fi reprezentanții diasporei moldovenești din Canada. 

Sursa: Zdg.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *