Eveniment

(FOTO) Liberalii au comemorat victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001

Deputații liberali în frunte cu președintele PL Mihai Ghimpu au depus flori și au aprins candele la intrarea în ambasda SUA din Chișinău. Buchetele de crizanteme galbene au fost așezate alături de florile aduse de cei care comemorează împreună cu poporul american victimele atacului terorist de pe 11 septembrie 2011 ce a  luat viața a circa 3000 de cetățeni ai SUA. 


Deputații Valeriu Munteanu, Ion Hadârcă, Corina Fusu și Boris Vieru


Deputatul Valeriu Munteanu aprinde o candelă la ambasada SUA

Ambasadorul William H.Moser a dat mâna cu deputații și a mulțumit pentru solidaritate. „Apreciem toate gesturile de condoleanță făcute de oricine în această zi tristă. Totodată, vreau să accentuez că, deși este o dată tristă, sperăm ca evenimentele tragice de acum 11 ani să ne facă mai puternici”, a declarat pentru TIMPUL ambasadorul SUA din Republica Moldova. 


Ambasadorul SUA, William H. Moser

În pofida conotației triste a zilei, ambasada SUA a hotărât totuși să organizeze un eveniment care ar bucura publicul. Toți iubitorii de muzică sunt așteptați astăzi la o seară de jazz a pianistului american Mike Del Ferro. Concertul va avea loc la ora 18.00 la Filarmonica Națională. Intrarea este liberă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *