Externe

Luptătorul de la Azovstal, căruia rușii i-au smuls cu clești dispozitivul care-i fixa brațul, operat într-un spital din SUA – FOTO

Mihailo Dianov, luptătorul Ucrainei, cu brațul sfârtecat, devenit simbolul rezistenței de la oțelăria Azovstal, a fost operat în SUA. Chirurgii amercani încearcă să îi refacă brațul, după ce rușii i-au smuls cu clești dispozitivul metalic care îi fixa brațul, trasnmite Vocea Basarabiei.

Pe rețelele sociale au fost publicate imagni cu Mihailo într-un spital american. În spatele său pot fi observate radiografii cu brațul său înainte și după intervenția chirugicală.

„Soldatul din Mariupol Mihailo Dianov a fost operat în SUA. Potrivit medicilor, operația a decurs cu succes. După reabilitare, mâna dreaptă a lui Mihailo va funcționa pe deplin”, transmite agenția ucraineană de presă UNIAN.

Menționăm că Mihailo Dianov a fost eliberat în cadrul unui schimb de prizonieri. Acesta a devenit cunoscut în toată lumea datorită unei fotografii în care apărea murdar, nebărbierit și cu haine jerpelite, dar făcând semnul victoriei, în timp ce ținea în mână o cană cu cafea, iar pe brațul bandajat avea montată o atelă metalică, fixată cu șuruburi.

În ciuda stării sale evident degradate, bărbatul afișa un zâmbet liniștit și o mină încrezătoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *