Social

FOTO. Maia Sandu a vizitat postul vamal Sculeni, care este în proces de modernizare

Joi, 20 iulie, șefa statului Maia Sandu a vizitat postul vamal Sculeni, care trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare, a comunicat Serviciul prezidențial de presă.

7 piste noi de control vamal pe sensul de ieșire din țară au fost deja finalizate și, începând de astăzi, automobilele și autocarele de pasageri vor beneficia de condiții de așteptare și de control cu adevărat europene.

Astfel, până la sfârșitul anului vor fi încheiate și lucrările pe sensul de intrare, iar postul vamal va fi pe deplin modernizat. 

„Mulțumesc Uniunii Europene pentru sprijinul financiar acordat în reconstrucția acestui important obiectiv de infrastructură. O țară cu aspirații europene înseamnă și posturi vamale europene, unde cetățenii sunt tratați cu respect, iar angajații Serviciului Vamal și ai Poliției de Frontieră au condiții bune de muncă”, a spus președintele. 

Președintele Maia Sandu a subliniat că îmbunătățirea infrastructurii naționale este o prioritate: „Țara noastră trebuie să aibă posturi vamale, drumuri, poduri și căi ferate moderne. Deja avem primele rezultate. Vom continua să investim în infrastructura țării, pentru că modul de viață european înseamnă și infrastructură europeană”.

img23005794
img23005794
img23005794
img23005794
img23005794
img23005794
img23005794
img23005794
img23005794

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ura, ura, ura… Trăiască pobedistanul molotoivănist în frunte cu mult stimata și preaiubita conducătoare, mamaia „statalista” ce nu știe să zică român sau România dar știe să cerșească cu mult talent de la România pentru puroiul sovietic numit respublika râma. Sper să trăiesc clipa când toți acești „patrioți” molotoivani își vor lua tălpășița către iubita lor ruzzie și vor lăsa poporul român pruto-nistrean să revină la matca națională.

  2. ” postul vamal Sculeni, care trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare, ”
    Ba voi sunteti normali, aruncati banii pe ceva, care peste 5 ani nu va mai folosi la nimic ?
    Si atunci datoriile cine o sa le plateasca ?
    “Tat boborul roman de la Nistru pan’ la Tisa !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *