Social

FOTO. Maia Sandu, prezentă la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea de la Londra. Înainte de eveniment s-a fotografiat cu președinții Germaniei și Austriei

Președinte Republicii Moldova, Maia Sandu, participă sâmbătă, 6 mai, la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea de la Londra, care este cel mai mare eveniment din istoria Marii Britanii din ultimele șapte decenii.

Șefa statului a mers la eveniment la invitația autoritățile britanice, iar înainte de încoronare, Maia Sandu a publicat pe o rețea de socializare o fotografie cu președinții Germaniei și Austriei, scrie Realitatea.md.

Vă amintim că, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea participă mai mulți șefi de state prin care președintele R. Moldova, Maia Sandu, președintele Franței, Emmanuel Macron și președintele României, Klaus Iohhanis.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Poza cu doi admiratori ai lui Putin.
    Cam asta e noua orientare a RM. Sclavagism putinist cu bani europeni.
    NB In general femeile mint ca sa-si atinga scopurile dar Maia e deja o profesionista a minciunii adica e profilul sablon al politicianului globalist.

  2. “In general femeile mint ca sa-si atinga scopurile”! Cam misogina pentru o mama, nu crezi? De altminteri, ce bine ca barbatii nu mint (v. d. e. Putin!)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *