Social

FOTO. Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii „Parlamentului 90”: „Curajul și lupta pentru libertate din acei ani ne aduc an de an în Piața Marii Adunări Naționale, liberi să ne celebrăm neamul și independența”

Deputații „Parlamentului 90” au revenit în Sala în care au votat Independența, unde au vorbit cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu despre acel moment de răscruce din istoria noastră. De asemenea, șefa statului le-a mulțumit pentru curajul și demnitatea de care au dat dovadă pentru a cere și a câștiga independența R. Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președintele a vorbit cu parlamentarii Independenței și despre viitorul nostru în Uniunea Europeană, și despre acțiunile pe care le întreprindem zilnic pentru a construi o țară liberă și prosperă, așa cum și-au imaginat-o cei care au luptat pentru independența Republicii Moldova.

„Curajul și lupta pentru libertate din acei ani ne aduc an de an în Piața Marii Adunări Naționale, liberi să ne celebrăm neamul și independența. Liberi să vorbim în limba română, să nu fim umiliți la noi acasă. Liberi să gândim și să vorbim cu voce tare”, a menționat ea.

De asemenea, Maia Sandu a mai adăugat că: „Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, trăim nu doar speranța unui viitor mai bun, dar simțim încredere că acum avem șansa și datoria de a duce Moldova în Uniunea Europeană. Unde pacea și independența țării noastre vor fi protejate, oamenii care muncesc vor avea șansa să trăiască bine, iar Moldova va fi tratată cu respect și apreciere”. 

img23006778
img23006778
img23006778
img23006778
img23006778

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Nu sunteți o țară, nu sunteți liberi.
    Cine v-a păcălit că sunteți o țară? Unde sunt prezente în RâMa atributele ce dau o țară (popor, naționalitate, demnitate, autosuficiență economică/financiară/militară/educațională/sanitară, istorie/memorie instituțională, societate închegată, lipsa influenței externe)???
    Cine v-a păcălit că sunteți liberi? Voi NU vreți să fiți liberi. Aveți două ghiulele atârnate de picior (transnistria și uta găgăuță) pe care nu faceți decât să le lustruiți frumos și să le ajutați să vă pună frână!!!
    Mi-e silă maximă când văd preacurvia eternă a „politicianului” maldavan!!! Niște trepăduși de cea mai joasă speță ce se scarpină reciproc între coarne…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *