Social

FOTO. Monumentul lui Lenin din orașul Anenii Noi – INCENDIAT

Noaptea trecută, monumentul liderului bolșevic Vladimir Lenin din orașul Anenii Noi a fost incendiat, a anunțat primarul localității, socialistul Alexandr Mațarin.

„Oare în care direcție mergem noi și ce ne așteaptă? Dincolo de rolul cuiva în istorie, consider că distrugerea bunurilor publice constituie o infracțiune gravă.  Sper că poliția va găsi eroii”, a scris acesta.

De asemenea, a fost solicitat mai multe detalii de la reprezentanții IGP în legătură cu acest caz. Ofițerul de presă al IP Anenii Noi, Mariana Didenco, a declarat că va reveni cu detalii.

Menționăm că monumentul lui Lenin din Anenii Noi a fost instalat în perioada guvernării Partidului Comuniștilor, condus de Vladimir Voronin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. De mult timp trebuia de demolat să nu intocsicăm generațiile următoare. Ne ajunge nouă că suntem otrăviți cu așa ideologi și ideologie.

  2. Voronin a făcut atâta rău RM. Asta-i nimic cu ce-i mai sus descris ca și ctitorie a rusului Voronin. La Moskva cu el sau în Donbas să crape pentru muma-sa Rusia.

  3. Politia sa-l caute pe Voronin, pe Dodon, pe Batrancea, pe Sor si inca multi altii, nu pe acesti oameni care au facut ce trebuia facut inca din anii 90! Asemenea “monumente” nu sunt bunuri, ci deseuri publice.

  4. Monumentul cela nu trebuia incendiat, el trebuia demolat cu buldozerul inca 30 de ani in urma. Iar acum cu atit mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *