Social

FOTO. Patru treceri supraînălţate, amenajate pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei, au fost aplicate marcaje rutiere și amenajate treceri supraînălţate.

„După ce a fost reabilitat carosabilul, trotuarele, modernizat iluminatul stradal, au fost create locuri de parcare şi amenajate spaţiile verzi, pe bulevardul Mircea cel Bătrân este aplicat marcajul rutier”, anunță reprezentanții Primăriei Capitalei, transmite Știri.md. 

De asemenea, pentru siguranța pietonilor, doar pe acest bulevard au fost amenajate patru treceri pietonale supraînălţate.

În total, pe parcursul anului curent, Primăria Chişinău a amenajat 20 de treceri pietonale supraînălțate în Capitală. Printre acestea: strada Florilor, strada Matei Basarab, strada Mihail Sadoveanu, strada Ginta Latină, strada Igor Vieru, strada Petru Zadnipru, strada Nicolae Costin, strada Alexei Sciusev și strada Mircești.

Acestea au fost amplasate în zonele cu trafic pietonal intens, în special în apropierea instituțiilor de învățământ. Scopul lor este de a spori securitatea pietonilor și de a reduce riscul de accidente rutiere, prin reducerea vitezei în apropierea trecerilor pietonale.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *