Social

FOTO. Peste 50 de gospodării din nordul Moldovei au primit circa 70 de metri cubi de lemn din România

Peste 50 de gospodării din trei localități din nordul Republicii Moldova au primit circa 70 de metri cubi de lemn procurat din România de Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați.

Beneficiari au fost veteranii de război, pensionarii de peste 70 de ani, persoanelor cu dizabilități, familiilor care au persoane refugiate la întreținere și centrelor de plasament din satul Elizaveta, municipiul Bălți și orașul Sângerei, care au primit în jur de 2 metri cubi de lemn fiecare, scrie Ziarul Național.

La distribuirea lemnelor au participat ministra Mediului în exercițiu, Iodanca-Rodica Iordanov, repezențanții UNHCR și autoritățile publice locale, care s-au asigurat că persoanele au intrat în posesia lemnul promis.

Primarii de Sîngerei și Elizaveta au apreciat aportul UNHCR și efortul autorităților publice centrale în aprovizionarea cu lemn a persoanelor vulnerabile.Vă amintim că Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR) a achiziționat 2 100 de metri cubi de masă lemnoasă din România ce va fi distribuit gratuit categoriilor social-vulnerabile din stânga Prutului. Primele camioane cu lemn au intrat în Republica Moldova pe 1 februarie curent.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *