Social

FOTO. Președintele Ucrainei, mesaj în Limba Română în cadrul summitului CPE

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, o prezență-surpriză la Summitul Comunității Politice Europene (CPE) de la Bulboaca, a postat un mesaj în limba română pe rețelele de socializare.

„Moldova și Ucraina sunt nu doar state vecine, dar și partenere de încredere. Vom continua să consolidăm cooperarea dintre țările noastre și împreună să contracarăm provocările Rusiei”, a scris liderul de la Kiev pe pagina sa de Facebook și Telegram, potrivit Ziarul Național.

Liderul de la Kiev a recunoscut în cadrul unor declarații comune cu președinta Maia Sandu că nu i-a fost simplu să ajungă la Chișinău. De obicei, vizitele sale peste hotare sunt ținute în secret din motive de securitate.

„Mă bucur să fiu aici, nu a fost simplu să vin în R. Moldova, dar cum am mai zis, toți ucrainenii transmit mesajul că suntem alături de Moldova. Suntem bucuroși să mergem pe acest drum împreună. Mulțumim poporului moldovean pentru că ne-a găzduit refugiații, nu o să uităm niciodată acest lucru”, a precizat liderul de la Kiev.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *