Social

FOTO. Rețineri nocturne: Opt persoane în conflict cu legea, inclusiv o minoră, identificate de carabinieri

Weekend încărcat pentru carabinieri. Au efectuat mai multe rețineri, majoritatea, în timpul nopții.

Unul dintre cazuri s-a produs în orașul Bălți. Acolo, un echipaj mixt format din carabinieri și polițiști au prins un șofer băut la volan. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, avea o concentrație de alcool de 0,74 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost înlăturat de la volan, iar automobilul a fost evacuat la parcarea specială, scrie Echipa.md.

Iar în sectoarele Ciocana și Rîșcani din capitală, carabinierii au prins 3 tineri cu droguri asupra lor. Aceștia au vârstele de 23, 28 și, respectiv 34 de ani, iar după ce asupra lor au fost găsite narcotice și aparate confecționate manual pentru consumul drogurilor, toți trei au fost conduși la inspectoratul de poliție.

Carabinierii au reușit să identifice și o minoră de 14 ani, care la începutul acestei luni ar fi fugit de la un centru de plasament din Chișinău. Fata a fost dusă la IP Botanica.

Alte trei rețineri se referă la persoane anunțate în căutare pentru diverse infracțiuni. Pe strada București din centrul capitalei, carabinierii au prins un bărbat de 32 de ani, căutat de IP Rîșcani pentru furt. Totodată, un bărbat de 50 de ani, dar și o tânără în vârstă de 23 de ani au fost reținuți de carabinieri în sectoarele Centru și Rîșcani ale capitalei, ambele persoane fiind căutate pentru escrocherie.

Urmare, persoanele au fost conduse și predate la Inspectoratele de Poliție teritoriale pentru documentare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *