CSI / RusiaRăzboiUcraina

FOTO. Rușii au atacat orașul ucrainean Dnipro: Cel puțin 7 persoane au fost rănite, iar case, autobuze, conducte de apă și gaze, avariate

Cel puțin șapte persoane au fost rănite, în urma unui atac al armatei ruse asupra orașului ucrainean Dnipro, în această noapte, a declarat șeful administrației militare a regiunii, Serghei Lisak, transmite Ukrainskaia Pravda. Astfel, potrivit sursei citate, în urma bombardamentelor, au fost avariate case și alte clădiri, autobuze, mașini, conducte de apă și gaze.

Serghei Lisak susține că apărarea aeriană ucraineană a reușit să doboare doar o rachetă.

„Șapte persoane au fost rănite, în mare parte de schije, trei bărbați și patru femei. Șase au fost internați. Starea lor de sănătate este de gravitate moderată”, a menționat el pe canalul său de Telegram.

De asemenea, potrivit, oficialului ucrainean, aproximativ 10 obiecte din oraș au fost avariate, o bancă, o benzinărie, un hotel, mai multe clădiri ale companiilor private, o clădire de birouri, clădiri rezidențiale, autobuze, mașini, conducte de apă și gaz și 15 chioșcuri.

Menționăm că ministerul rus al Apărării, deocamdată, nu a comentat informațiile despre bombardarea Dniprului.Departamentul a anunțat că în noaptea de joi, 24 august, trei drone ucrainene au fost doborâte peste teritoriul Rusiei: două deasupra regiunii Breansk, iar alta deasupra regiunii Kaluga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *