CSI / RusiaRăzboiUcraina

FOTO. Rușii părăsesc în grabă Melitopolul. ”Camioanele cu pradă sunt într-o linie separată”

De-a lungul coridorului sudic către Crimeea, capturat de armata rusă, invadatorii și complicii lor locali fug în panică, inclusiv din Melitopol. Detaliile au fost dezvăluite de primarul oașului, Ivan Fedorov, pe canalul său Telegram.

”La Melitopol, întregul ”oficiu de pașapoarte” a fost luat cu asalt, documentele și calculatoarele au fost luate și aruncate. Pașapoartele sunt aruncate pe stradă, rupte”, a spus o sursă din oraș.

Unii dintre militarii rusiy au început să arunce uniformele rusești și să se schimbe în haine civile în încercarea de a scăpa.

Fedorov a remarcat că la ieșirea în Crimeea ocupată sunt ambuteiaje uriașe ale colaboratorilor care fugă și ale militarilor Federației Ruse.

”Armata și posesorii de permise speciale sunt în afara rândului. Camioanele cu pradă sunt într-o linie separată. Și mii de mașini stau la cozi cu 5 ore de așteptare”, a spus liderul local.

Potrivit acestuia, trupele ruse aleargă în coloane cu civilii, ascunzându-se la spatele lor.

El a adăugat că ocupanții provoacă, de asemenea, isterie în masă cu privire la contraofensiva ucraineană. Oamenii sunt intimidați: mașini cu difuzoare circulă pe străzi zi și noapte, cerând „evacuare”.

Locuitorii cumpără masiv medicamente și alimente, ceea ce a dus deja la o penurie acută a acestor bunuri. Invadatorii închid și spitale, eliberând forțat pacienții.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *