Social

FOTO. Surpriză pe Aeroportul Chișinău. Vameșii au depistat circa 150 de bijuterii și 10 telefoane mobile ascunse într-o valiză

Circa 150 de bijuterii și 10 telefoane mobile ascunse în valize au fost depistate de vameși pe Aeroportul Internațional Chișinău.

În primul caz, funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chişinău, au supus controlului de specialitate bagajele pasagerilor de la ruta Istanbul – Chişinău, transmite Echipa.md.

În rezultatul controlului vamal, în valiza unei doamne, în vârstă de 33 de ani, au fost depistate bijuterii noi în sortiment – 147 buc. (presupuse a fi din argint), nedeclarate organului vamal.

Iar în cel de-al doilea caz, 10 telefoane mobile au depistat funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chişinău, în cadrul controlului de specialitate al bagajelor pasagerilor de la ruta Paris – Chişinău.

Documentat pe acest caz este un bărbat, cetățean al Republicii Franceze, în vârstă de 30 de ani.

În ambele cazuri, bunurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *