Ucraina

FOTO. Teroristul rus Igor Ghirkin ar fi fost bătut în arest. Propaganda Kremlinului dă vina pe un luptător ucrainean de la Azovstal

Duminică, 24 septembrie, pe internet au apărut imagini ale teroristuli rus Igor Ghirkin cu fața marcată de lovituri. Media rusă susține că incidentul a avut loc într-un centru de arest preventiv, unde este reținut teroristul ce a devenit un opozant vehement al lui Putin.

Menționăm că la începutul lunii septembrie, una dintre instanțele din Moscova a prelungit detenția lui Ghirkin până pe 18 decembrie.

Canalele Z susțin că fața lui Girkin a fost lovită de un luptător ucrainean de la Azovstal. Incidentul ar fi avut loc în timpul unei plimbări în centrul de arest preventiv. Atacatorului i s-a dat undă verde de la administrația închisorii.

Propagandiștii ruși nu mai cred că Ghirkin va putea părăsi în viață centrul de arestare preventivă. La începutul lunii septembrie, pe canalul său de Telegram, teroristul și-a anunțat candidatura la președinția Federației Ruse.

Apoi Ghirkin a enumerat atuurile pe care le are în comparație cu Putin.

Strelkov-Girkin este acuzat de extremism. Anterior, soția lui Ghirkin a început să se plângă de condițiile de detenție a soțului ei în centrul de arest preventiv și de deteriorarea sănătății acestuia.

Ghirkin a criticat de mai multe ori modul în care se desfășoară războiul din Ucraina și a prevestit că Rusia se va confrunta cu colaps politic și de stat complet.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *