Eveniment

(FOTO) Tineri fotografi și-au expus creațiile la „Scara-2013”

Colecţia „Scara-2013” reprezintă lucrări de curs al studenților din primii ani, exerciții prin care aceștia își șlefuiesc ochiul și capacitățile de fotograf.

În acest an, expoziția prezintă publicului larg aproximativ 200 de fotografii care provin din traininguri şi exerciţii fotografice din cadrul cursului de Fotografie Generală, ca parte componentă a conceptului de studiere a fenomenului cinematografic studenţesc.

Lucrările au fost selectate şi expuse conform unor rigori mai mult de formă decât de conţinut, şi, în linii mari, reprezintă fotograme pentru secvenţe cinematografice imaginare. Astfel, mai multe piese reprezintă replici ale unor rigori formale ca „geometria”, „contrastul”, „dinamismul”, „relaţia dintre forme”, etc. În această colecție de imagini au mai intrat şi piese realizate pe parcursul anilor precedenţi, precum şi părţi din proiecte fotografice consacrate. 

La eveniment au fost prezenți autorii fotografiilor, iar vizitatorii au avut ocazia să-i cunoască și să discute, de altfel, și cu profesorii acestora.

Poze de Ramin Mazur

Timpul.md (A.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *