Social

FOTO. Tragic. O moldoveancă, împușcată mortal de soțul său, care apoi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor

O femeie originară din Republica Moldova a fost împușcată mortal de soțul său, după care, acesta și-a pus capăt zilelor. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani.

Dubla tragedie a avut loc luni după-amiază, în Rimini, în casa în care cei trei locuiau. Băiatul în vârstă de 16 ani se întorcea acasă și a încercat de mai multe ori să deschidă ușa casei, însă fără succes. A bătut insistent la ușă și și-a sunat tatăl, însă nu i-a răspuns, relatează Ilrestodelcarlino.it și Echipa.md.

Îngrijorat, adolescentul a cerut ajutorul vecinilor care, în cele din urmă, au reușit să forțeze ușa și să o deschidă. După ce a intrat în casă, copilul a avut parte de un șoc: și-a găsit părinții fără suflare în dormitor.

Imediat, la fața locului au intervenit echipaje de carabinieri, polițiști și medici, însă, în ciuda eforturilor de a le salva, cadrele medicale au declarat cele două persoane decedate.

Potrivit unor informații preliminare, tragedia ar fi avut loc după o ceartă aprinsă între cei doi soți. Bărbatul de 49 de ani a împușcat-o pe soția sa, iar apoi s-a sinucis cu aceeași armă.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *