Social

FOTO. Un autocar cu 49 de protestatari la bord, a luat foc, la Strășeni. „Se deplasau spre Chișinău, la întrunire”

Un autocar, cu 49 de pasageri la bord, a luat foc, pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de Strășeni. Poliția anunță că unitatea de transport se deplasa din mun. Bălți spre Chișinău, la întrunire, transmite Unimedia.

În jurul orei 12:30, pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de Strășeni a luat foc un autocar cu 49 de pasageri.

La moment sunt stabilite toate circumstanțele.

Verificările Poliției în care sunt vizate unitățile de transport care duc pasageri vor continua și că scopul acestora este de a nu admite devieri tehnice care pun în pericol viețile oamenilor. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Democrație pe banii UE, cam asta e ce se întâmplă în RM. Rusia, și dacă ar vrea nu mai are posibiltatea sa livreze gaz sau electricitate, indiferent de preț, pentru ca asa au vrut. Mai mult, trupele lor din Transnistria ar trebui sa-și ia talpasita de pe acolo ca nu-i vad bine pe ‘pacificatori’. Bine ca mai au unde se duce adică la mama lor Rusia de unde au venit. La fel celor care nu le convine democrația UE, sa se care pe unde vor, pomana care a fost și este nu se mai întoarce.
    Iar Guvernul RM trebuie sa știe ca dacă o mai lălăie mult cu duplicitatea se poate sa piardă și ultimul tren spre Europa și pușculita se va închide brusc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *