Social

FOTO. Un automobil de 40 000 de euro, care figura în baza de date INTERPOL, depistat la frontieră. Cine era la volan

Un moldovean în vârstă de 27 de ani a rămas fără mașină, după ce s-a constat că automobilul era furat și se află în căutare de către autoritățile din Germania. Cazul a fost înregistrat miercuri, 28 iunie, în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești – Galați.

„Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, s-a prezentat un conațional, în vârstă de 27 de ani. Acesta conducea un mijloc de transport de model Audi A6, fabricat în anul 2020, a cărui valoarea pe piață în Republica Moldova constituie 40 000 euro”, spun responsabilii, potrivit Realitatea.md.

Astfel, în timpul verificării, polițiștii de frontieră au semnalat că autoturismul figurează în baza de date INTERPOL, ulterior s-a constatat ca este furat și se află în căutare de către autoritățile Germane.

Ulterior, în urma documentării cazului, automobilul a fost indisponibilizat la sediul SPF Giurgiulești, iar în prezent, cercetările continuă până la stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale pe fapt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *