Social

FOTO. Un bărbat a rămas blocat sub un vagon după ce a fost lovit de un tren

Un bărbat de 38 de ani a rămas blocat sub un vagon după ce a fost lovit de un tren. Accidentul s-a produs miercuri seara, 30 noiembrie, pe calea ferată din apropierea orașului Sângera, transmite Jurnal.md.

În seara zilei de ieri, salvatorii au avut o misiune neobișnuită de a salva o persoană care a rămas blocată sub vagonul unui tren. Cazul a avut loc la ora 20:04 pe calea ferată din apropierea orașului Sângera, municipiul Chișinău.

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 38 de ani, care se afla pe calea ferată, nu a reacționat la avertizările de apropiere a trenului, astfel a fost lovit din plin de locomotiva acestuia.

În urma incidentului, persoana a rămas blocată sub vagonul trenului. La fața locului de urgență au fost alertate trei echipaje de salvatori și pompieri, care au avut misiunea de a debloca bărbatul de sub fiarele vagonului.

Angajații IGSU, au reușit să pătrundă în zona de risc și să extragă în maximă siguranță persoana lovită de tren. În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu un traumatism sever la un picior, însă viața acestuia este în afara oricărui pericol.

De asemenea, la locul accidentului au fost alertați medicii serviciului de urgență, care au transportat bărbatul către Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit datelor statistice, de la începutul anului 2022, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au salvat 77 de persoane din diverse situații de risc.

accident

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *