Social

FOTO. Un bărbat cu dublă cetățenie a intrat în România la volanul unui camion declarat furat de autoritățile din Bulgaria

Poliţiştii de frontieră români de la vama Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un camion marca MAN care figura în bazele de date ca fiind declarat furat din Bulgaria în urmă cu câteva zile. Camionul era condus de un bărbat cu dublă cetățenie – RO/MD, care a spus că nu știe nimic despre acest fapt.

Pe 19 mai, în PTF Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un camion marca MAN, înmatriculat în Republica Moldova, transmite Jurnal.md.

De asemenea, vameșii au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria, la data de 16 mai 2023.

Bărbatul a declarat că are calitatea de angajat (șofer) al firmei de transport în proprietatea căreia este autovehiculul și că nu știe nimic despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul a fost ridicat.

ITPF IAȘI
ITPF IAȘI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *