Social

FOTO. Un bărbat din Cahul – adus cu elicopterul la Chișinău după un accident rutier

Un echipaj aero–medical SMURD Galați a efectuat luni o operațiune de transportare a unui bărbat în vârstă de 62 de ani, de la spitalul raional Cahul spre municipiul Chișinău.

Potrivit informațiilor, acesta a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier, care a fost înregistrat pe data de 25 iunie în raionul Taraclia, transmite Realitatea.md.

„În urma investigațiilor medicale, a fost luată decizia de a transporta pacientul în Capitală, pentru acordarea asistenței medicale specializate. Pe parcursul zborului pacientul a fost monitorizat permanent de medici și paramedici SMURD, fiind în stare stabilă”.

Potrivit responsabililor, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, la ora 14:11, de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgență din Capitală, unde în continuare urmează să primească îngrijirile de rigoare.

Conform IGSU, de la începutul anului 2023 aceasta este a doua intervenție aero – medicală realizată pe teritoriul Republicii Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *