Social

FOTO. Un bărbat din Comrat, reținut pentru 72 de ore: A fost prins în flagrant în momentul când primea 1500 de euro de la denunțător

Un bărbat din Comrat a fost reținut, pentru 72 de ore, într-un dosar de trafic de influență. Bănuitul a fost prins în flagrant în momentul în care a primit 1500 de euro de la denunțător.

Astfel, potrivit notei informative, cauza penală a fost pornită în baza denunțului unui cetățean, care a sesizat CNA că o persoană din Comrat i-ar fi cerut 1500 de euro pentru a-l ajuta să obțină permisul de conducere, scrie Realitatea.md.

„Intermediarul l-ar fi asigurat că ar avea influență asupra angajaților Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Comrat și că îi poate determina să-l favorizeze la probele, teoretică și practică, a examenului de calificare auto la categoria B”.

Astăzi, sub controlul ofițerilor CNA a fost transmisă suma de 1500 de euro care a fost ridicată din automobilul bănuitului în timpul percheziției.

Ulterior, bărbatul a fost escortat la sediul DGT Sud a CNA din Cahul pentru audieri și ulterioara plasare în izolator.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Nici un judecator nu il poate condamna pentru trafic de influenta sau pentru luare de mita daca nu exizta probe ca invinuitul ar avea legaturi cu Sectia pentru Inmatricularea Transportului … . Asta inseamna ca ar exista inregistrari ale promisiunii. Practic flagrantul a fost realizat prematur. Tre uia urmarita finalitatea demersului adica realizarea “comenzii”. Erau doua posibilitati: 1. Invinuitul nu vorbea cu nimeni si era arestat pentru inselaciune. 2. Vorbea cu “omul sau” si rezolva comanda fie prin producerea unui carney fals fie prin aranjarea concursului si astfel mai aparea si cel putin un al doilea invinuit.
    Meseria asta de procuror sau de politie judiciara nu o poate face oricine dar in orice caz obiectivul ezte sa elimini raul de la radacina protejand restul societstii de prejudicii. Nu lasi raul sa se extinda ca un cancer si czrpesti pe ici pe colo fzra vreun folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *