Social

FOTO/VIDEO. Accident grav în România. Un moldovean a dobărât un copac: Rețeaua electrică a cartierului, cât și două apartamente ale unui bloc – avariată

În urmă cu câteva minute, un grav incident a avut loc pe strada Călugăreni, în apropiere de Primăria Vaslui, România.

Un TIR care trebuia să ajungă la Huși a doborât un castan bătrân, crengile acestuia oprindu-se în blocul din apropiere. Era cât pe ce ca acestea să lovească și o femeie care trecea în acel moment pe trotuar, transmite Vremeanoua.ro.

Conducătorul auto, care s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova, spune că nu a văzut indicatorul rutier, care îi interzicea să intre pe strada Călugăreni, și că s-a luat dupa sistemul GPS pentru autovehicule. Cel mai probabil, acesta a fost îndrumat să meargă pe acel traseu pentru că strada Traian era aglomerată.

Menționăm că este al doilea incident de acest fel din 2023. În urmă cu câteva săptămâni un șofer din Ucraina a produs pagube însemnate pe aceeași stradă, provocând un accident similar.

De data aceasta, însă, pagubele sunt mult mai mari, copacul avariind atât rețeaua electrică a cartierului, cât și două apartamente ale unui bloc din apropiere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dacă s-a mai produs accidente asemănătoare , primăria și organele (nu cele sexuale) ar fi trebuit să semalizeze ,să avertizeze ,să interzică circulatia vehicolelor mari ! Vina aparține autorităților locale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *