Social

FOTO/VIDEO. Afaceri ilegale cu spirt și țigări: Ce cantități de marfă contrafăcută au ridicat polițiștii

Două afaceri profitabile au fost date peste cap de oamenii legii. Polițiștii au identificat mai multe persoane ce vindeau ilegal alcool și țigări contrafăcute, transmite Echipa.md.

Primul caz a avut loc în capitală. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani ar fi pus la cale o schemă frauduloasă de comercializare a alcoolului etilic și produselor de tutungerie. Suspecții  își păstrau bunurile în două depozite din centrul capitalei, după care le  vindeau la o piață din mun. Chișinău. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat 103 800 țigarete și 151 de litri de alcool.

Iar la Glodeni, polițiștii au dat peste cap activitatea unei femei care se ocupa de vânzarea cu amănuntul a alcoolului și țigărilor fără acte de proveniență, în mai multe magazine din raion.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul femeii de 60 de ani și la sediile unei Întreprinderi Individuale, polițiștii au depistat și ridicat peste 1 183 litri de vin, 61,5 litri de alcool etilic și 1 180 pachete de țigări de diferite mărci, toate fără acte de proveniență.

Valoarea totală a mărfii se ridică la 55.000 de lei.

În ambele cazuri, produsele au fost ridicate și transmise spre expertizare, iar investigațiile continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *