CSI / Rusia

(FOTO/VIDEO) Rusia își îndreaptă ARMATA spre Ucraina

„Prin frontiera de la Sumî au trecut 10 autocare și 15 mașini ale forțelor de securitate ruse! A sunat o fată de la vamă spunând că s-au îmbrăcat în uniformele ucrainene chiar acolo! Unde se îndreaptă, nu se știe. Cel mai probabil că în Harikov!”, se grăbește să informeze sursa. „Informația este sută la sută veridică”, ne asigură ea. Sperăm doar că persoanele responsabile vor fi foarte atente., transmite elive.com.ua.

Trupele ruse sunt încărcate în portul de pe Crimeea, pentru ca să-i salveze șefii din Donețk și Harikov! Numerele de înmatriculare ale mașinilor sunt ale infanteriei armatei rusești, tehnicei armatei nord-caucaziene, chiar și a infanteriei maritime rusești. Merg în coloane. Sunt foarte multe mașini. Nu au fost lăsați să traverseze Kerci-ul, de aceea mașinile s-au îndreptat spre Novorosiiske, iar pe mare vor ajunge în Ucraina, scrie pe portalul africa-mirov.livejournal.com.

„Ieri am primit informația din două surse diferite. Ambele persoane locuiesc în Sevastopol, însă nu se cunosc. Totuși, ambii au declarat că în port se află tehnică militară, iar o navă s-a îndreptat spre Kerci spre debarcare”, scrie pe ufoleaks.su 

Circulația blindatelor rusești prin Sevastopol:

De altfel, redacția politikus.ru se întreabă de ce știrea despre pregătirile divizie din regiunea Pskov din Rusia a fost ignorată de societate. Conform acesteia, o sursă din cercurile militare a spus că divizia respectivă a fost mobilizată pentru o posibilă plecare la Kiev. De altfel, unele surse spun că un avion încărcat cu soldați din Pskov a fost deja îndreptat spre capitala ucraineană, însă nu se concretizează reprezentanții cărei anume forțe armate au plecat.

Sursa: politikus.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *