CSI / RusiaRăzboiUcraina

Un oraș rus de la granița cu Ucraina se află sub bombardamente intense (Video)

Orașul Valuyki din regiunea Belgorod (Federația Rusă), se află sub bombardament intens, anunță canalul rus de Telegram „Baza”.

„Orașul este sub foc puternic”, potrivit sursei citate. Rapoartele locale indică faptul că locuitorii orașului se ascund în subsoluri de bombardamente.

În timp ce Rusia acuză forțele armate ucrainene că organizează atacuri dincolo de graniță, Ucraina neagă implicarea și spune că ostilitățile de pe teritoriul rus au loc între insurgenţii anti-Kremlin şi armata Rusiei.

Potrivit Ucrainei, luptătorii ”Corpului Voluntarilor Ruşi” (RDK) și ai Legiunii ”Libertatea Rusiei” (LSR) îndeplinesc, de fapt, funcția de autoapărare armată pe teritoriul regiunii ruse Belgorod, unde își protejează compatrioții de regimul criminal de la Kremlin. De celalaltă parte, rușii susțin că grupurile de asalt care atacă regiunile ruse de graniță sunt de fapt trupe care lucrează cu ucrainenii.

Unități ale RDK și LSR au anunțat recent că lansează a doua fază a operațiunii armate în regiunea Belgorod din Federația Rusă. Scopul acestora este să răstoarne regimul Putin și să creeze o zonă demilitarizată pentru a-i proteja pe ucraineni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *