Social

FOTO/VIDEO. Vântul puternic a făcut ravagii la Comrat: Mai multe blocuri au rămas fără acoperișuri

În această dimineață, proprietarii mai multor automobile din Comrat s-au trezit cu mașinile avariate din cauza vremii instabile. Vântul a smuls bucăți din acoperișurile a cel puțin două blocuri din Capitala regiunii autonome Găgăuzia, informează Gagauzinfo.md și Realitatea.md.

Astfel, potrivit datelor preliminare, vântul puternic a rupt o parte din acoperișurile a două blocuri rezidențiale. Fragmentele de tablă, ardezie și lemn au deteriorat mai multe mașini parcate în curțile blocurilor.

De asemenea, în ogrăzi atârnau cabluri electrice rupte de vânt.

Potrivit surselor citate, reprezentanții serviciilor de urgență s-au deplasat la fața locului, iar autoritățile au fost deja informate despre incident. Comisia Orășenească pentru Situații de Urgență din Comrat va evalua pagubele cauzate de vreme rea.

Luni, 27 martie, SHS a emis o avertizare de cod galben de schimbare bruscă a vremii, valabilă pe tot teritoriul țării până astăzi seara, la orele 18:00.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Vai, mare pacat – atat de idilic imi pare a fi Comratul asta al autonomilor! O adevarata perla a arhitecturii sovietice, totul tencuit intr-un placut gri-cacaniu… Ei, acum ce ramane de facut? Eu zic sa respectam traditia locala: cerut bani de la romani si, paralel, cantat imnul iubitei Rusii, pentru imbarbatarea inimilor. Ca dintr-o parte vin mereu paralele, dar din directia opusa vine mereu lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *