Ultima oră

(FOTO)TIMPUL mult mai aproape de cititorii săi

Încă de la primele ore ale dimineții, cititorii fideli n-au ratat șansa de a veni să se aboneze la un preț avantajos.

„Ziarul TIMPUL este unica publicație din Moldova care reflectă realitatea. Doar aici putem citi cele mai interesante reportaje, articole și editoriale. Foarte mult îmi place cum scrie domnul Constantin Tănase, care este un maestru desăvârșit al jurnalismului autohton. Vă spun cu mâna pe inimă că dacă nu l-aș citi pe dumnealui nu m-aș putea gândi cu adevărat la ce ne așteaptă mâine. Este un ziar care nu este afiliat politic, iar pentru asta tot respectul”, ne-a spus Dumitru Chicu.

Un alt cititor care a venit să se aboneze spune că „TIMPUL duce țara într-o direcție corectă, iar criticile sunt pe bună dreptate. Cel mai tare mi-a plăcut comparația publicată în ziar cu mitingul din 3 noiembrie și într-adevăr ne-am convins că în Piața Marii Adunări Naționale n-au fost 100 de mii de oameni. Primele articole pe care le citesc în ziar sunt editorialele, articolele sociale, apoi restul. Aș vrea ca în ziar să apară articole despre metodele naturiste de tratare, cred că aceste informații vor fi foarte utile cititorilor acestu-i ziar”, a declarat Nicolae Leșanu

„Eu, ziarul TIMPUL îl citesc de ani de zile. TIMPUL este un ziar adevărat, cu investigații foarte profunde, iar pentru asta am un mare respect pentru Pavel Păduraru. Mi-au plăcut articolele despre gazele de șist care au fost publicate în ultimele ediții. Știri mai sunt și la radio și la televizor, dar ziarul îl răsfoim de mai multe ori și facem o concluzie. Timpul trece, dar TIMPUL rămâne”, a declarat Petru Apostol.

„TIMPUL este ziarul ziarelor”

„Citesc și varianta electronică, dar totuși ce e în mână nu e minciună. Încep ziua cu ziarul dvs. și o termin tot cu el. Este o publicație serioasă, este un ziar care arată adevăratele valori ale neamului românesc. Ce folos că au apărut multe ziare în ultima vreme, dar ca TIMPUL nu este nimeni. Așa să mergem împreună”, a spus Nicolae Tărăcilă.

„Este al 12-lea an când mă abonez la TIMPUL. Toate articolele sunt bune, materialele sunt foarte concentrate pe subiecte din toate domeniile. Conducerea ziarului face tot posibilul pentru a ne îmbogăți cunoștințele din domeniul politic, social, dar și cultural. Constantin Tănase scrie niște articole care nu pot fi comparate cu ale altor ziariști. Dacă ai citit articolul lui, știi situația în care suntem azi, mâine și cu mulți ani înainte. Pentru mine, TIMPUL este ziarul ziarelor, felicitări”, a spus Petru Țurcanu.

Și la sate oamenii au făcut cozi pentru a se abona la ziare. La Oficiul poștal din orașul Drochia, abonamentele la ziarul TIMPUL au fost unele din cele mai solicitate, la fel ca și în localitatea Tochile-Răducani, din raionul Leova.

„De dimineață s-au format cozi, dar mai spre seară lumea s-a rărit. TIMPUL a fost unul din cele mai solicitate ziare. Dacă e să comparăm cu anii trecuți, mai multă lume s-a abonat în anul curent, probabil din cauza reducerilor care s-au făcut”, a spus managerul oficiului poștal din Tochile-Răducani, Raisa Ursu.

Surprizele din partea ziarului TIMPUL pentru cititorii săi nu se opresc aici. Toți cei care au decis să se aboneze la TIMPUL pentru anul 2014 pot trimite o copie a chitanței la adresa redacției, municipiul Chișinău, strada A. Șciusev 98, iar în luna ianuarie, la marea tombolă pot câștiga cel mai bogat dicționar explicativ ilustrat al limbii române, opt volume de lux cu opera completă a marelui poet, Mihai Eminescu, un aparat de fotografiat digital sau Marele Premiu, o foaie de odihnă și tratament la una din cele mai bune stațiuni balneo-sanatoriale din Republica Moldova. Nu rata, acum e șansa ta. Abonează-te!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *