Actualitate

Fragmente dintr-o rachetă rusească au căzut din nou în R. Moldova – a treia oară când se întâmplă asta de la începutul războiului

Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit, în această după amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei.

Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a pus în aplicare planul de contingență și a sporit numărul patrulelor de poliție pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră cu Ucraina.

„Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale IGP”, comunică Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea a fost anunțată și procuratura raionului Briceni.

Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii.

Este cel de-al 3 caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Este consecinta „neutralitaii” atat de iubite de moldoveni. Si se poate si mai rau daca rusii reusesc sa treaca de ucraineeni. Se va indeplini atunci visul nostalgicilor, acela de a face parte din imperiul rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *