CSI / Rusia

(„From Russia with love”) Ukraine Today a publicat dovezile prezenței militare ruse în Ucraina

Resursă de informaţii a fost creată în colaborare cu „InformSoprotivlenie”, un centru de analiză politică şi militară din Ucraina.

Ukraine Today redă în texte, fotografii şi clipuri video reconstituirea istoriei ocupaţiei ruseşti a teritoriului ucrainean, de la anexarea Crimeei şi terminând cu al doilea acord de la Minsk.

„Agresiunea rusă împotriva Ucraina a început odată cu deschiderea „războiului de informaţii „, iar terminarea acestei agresiuni se va face la fel, spune coordonatorul „InformSoprotivlenie”, deputatul Dmitri Timciuk. Dar pentru a face acest lucru, Ucraina nu are nevoie să apeleze la manipulare şi dezinformare pentru a atrage simpatiile lumii. Astfel de scenarii insidioase promovează doar Moscova. Pentru a apară independenţa şi teritoriul nostru, minciunile nu sunt necesare. Prin urmare, pentru noi este suficient că comunitatea internaţională să afle adevărul despre evenimentele din Donbas. Această este reţeta succesului nostru în războiul informaţional „ a adăugat Timciuk.

„From Russia with love” ​​este al doilea proiect de internet al canalului Ukraine Today.

Proiectul internaţional de informaţii în limba engleză Ukraine Today a fost înfiinţat în vara anului 2014: în luna august a început să emită un canal de ştiri în limba engleză, iar în septembrie – site-ul www.uatoday.tv.

Iniţiativa proiectului aparţine companiei ucrainene „1 + 1 Media”. Canalul este disponibil prin satelitul Hotbird, prin reţelele de cablu din Europa, precum şi prin aplicaţia Smart-TV Samsung, LG şi Philips.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *