Sănătate

Fructul care vindecă cancerul și este de zece mii de ori mai eficient decât chimioterapia

Fructe Soursop(Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase și este de zece mii de ori mai puternic decât chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase. 

Sucul de soursop se administrează pentru a preveni boala. Gustul acestuia este plăcut și, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei.

Cât de mulți oameni mor în timp ce acest lucru a fost un secret bine păzit, astfel, încât să nu existe riscuri pentru marile corporații producătoare de medicamente de ași diminua sau pierde profitul de miliarde.

Mai mult, copacul este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și „Soursop”, în limba engleză.

Fructul este mare și dulce, pulpa albă este consumata în mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face băuturi, șerbet, dulciuri etc. Interesul arătat acestei plante se datorează efectelor sale puternic anti-cancerigene. Și, deși ii sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor. Ba mai mult, specialiștii susțin că această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului, sau mai exact a oricărui tip de cancer.

Se consideră, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg și este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient împotriva paraziților interni și viermi, reglează tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul și tulburările nervoase.
Informația vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele arată că: Ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, mamar, de prostata, pulmonar și pancreas.

Compușii acestui arbor încetinește de zece mii de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decât Adriamycin un produs folosit foarte des în lume în chimioterapie.

Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne și nu afectează celulele sănătoase.

Via target-info.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *